Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Bossche Hoeve krijgt steuntje in de rug

13 juli 2017
Logo van Bossche Hoeve

Onze bewoners nemen steeds vaker zelf initiatief in het veranderen van de samenleving. Vooral in het begin kunnen ze daarbij best een steuntje in de rug gebruiken. De stichting Bossche Hoeve krijgt daarom een bijdrage van de gemeente.

De Bossche Hoeve is een kinderboerderij in de Kruiskamp. De stichting wil deze omvormen naar een Natuur Educatief Centrum. Om kinderen uit de buurt te laten spelen en kennis te laten maken met de natuur. In de kruidentuin kunnen buurtbewoners hun eigen kruiden kweken, onderhouden en plukken. Hierdoor krijgen ze de kans om elkaar ontmoeten en samen te werken.

Fonds voor sociale vernieuwing

Het Maatschappelijk Initiatieven Fonds geeft een kans aan vernieuwende dienstverlening op sociaal gebied voor en door bewoners. Het draagt bij aan de vernieuwing van het aanbod op het terrein van zorg, welzijn, hulp en ondersteuning. Meer informatie over dit fonds? Kijk op de pagina Subsidies, onder onder ‘Maatschappelijk Initiatieven Fonds’.

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2017/07/article/bossche-hoeve-krijgt-steuntje-in-de-rug-508.html