Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Raadsavond Informeren & Ontmoeten 26 oktober

12 oktober 2017

Tijdens de Raadsavond kunnen inwoners en organisaties hun mening geven over onderwerpen die hen bezighouden. En ze kunnen inspreken over de onderwerpen waar de gemeenteraad over gaat beslissen. De gemeenteraad wil voor inwoners en organisaties meer herkenbaar en toegankelijk zijn. Daarom wordt iedere maand een speciale avond georganiseerd met de naam ‘Informeren en Ontmoeten’.

De komende Raadsavond vindt plaats op donderdag 26 oktober vanaf 19.00 uur in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5-7). Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang van de vergadering via gemeenteraad@s-hertogenbosch.nl of (073) 615 90 81. Vermeldt u ook het onderwerp waarop u wilt inspreken?

Voorlopig staan de volgende onderwerpen op de agenda. De meest actuele agenda en meer informatie over deze onderwerpen staat op www.s-hertogenbosch.nl/gemeenteraad, klik op ‘kalender’.

U kunt inspreken over

  • vaststellen conceptbegroting 2018;
  • belastingvoorstellen 2018;
  • opnemen project Zwembad West in de verkenningsfase structuurfonds;
  • garantstellen Bosch Parade.

U kunt aanwezig zijn bij

Het college informeert de raad over de volgende onderwerpen. U bent welkom om als toehoorder aanwezig te zijn:

  • ontwikkelingen en aanpak Spoorzone;
  • stand van zaken organisatieverandering / cultuursomslag;
  • technische toelichting op de begroting 2018.

Wat gebeurt er na het inspreken?

De onderwerpen waarover u kunt inspreken, worden in de week van 30 oktober besproken tijdens commissievergaderingen. Als voorbereiding op de raadsvergadering op 14 november, waar de gemeenteraad de uiteindelijke beslissing neemt. U bent welkom om hierbij aanwezig te zijn.  

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2017/10/article/raadsavond-informeren-ontmoeten-26-oktober-578.html