Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

13 Januari veiligheidsontmoeting in wijk Groote Wielen

10 januari 2018
Plaatje van vrachtwagen en een huis met de tekst "veiligheidsontmoeting in de wijk"

In 2018 gaan we op tien plekken in ’s-Hertogenbosch een veiligheidsontmoeting organiseren. We willen graag weten wat inwoners vinden van de veiligheid bij hun in de buurt. Dat horen we graag, want samen zien we meer. De ontmoetingen heeft de politie samen met de gemeente, brandweer en GHOR/Rode Kruis georganiseerd. Inwoners kunnen:

  • meedoen aan onderzoek naar de veiligheidsbeleving in de wijk
  • preventietips over brand- en inbraakveiligheid krijgen
  • informatie krijgen en zich aanmelden voor het Buurtinformatienetwerk, AED-netwerk en Buurtpreventieteam
  • mede-buurtbewoners en (hulp)instanties ontmoeten.

Grote vrachtwagen

Bij de ontmoetingen komt een grote vrachtwagen van de politie te staan: Het Mobile Media Lab. Die is speciaal aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze truck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen. Ook de Bossche Buurttent is aanwezig.

13 januari Groote Wielen

De eerste veiligheidsontmoeting is zaterdag 13 januari van 10:00 tot 16:00 uur. De vrachtwagen staat op de Groote Wielenlaan 385 (parkeerplaats Albert Heijn).

De andere data van de veiligheidsontmoetingen communiceren we tegen die tijd in de wijk. Er komen posters te hangen en je kan informeren bij de wijkagent en wijkmanager.

Samen zien we meer

Net als de politie staan we midden in de maatschappij. We willen horen wat inwoners vinden van veiligheid. Want iedereen vindt prettig wonen belangrijk. Dat begint bij een veilig huis, een veilige straat en een veilige buurt. Ook u kunt daar aan bijdragen. Want samen zien we meer. Kijk voor meer informatie op www.s-hertogenbosch.nl/samenzienwemeer 

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2018/01/article/13-januari-veiligheidsontmoeting-in-wijk-groote-wielen-648.html