Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Samen op het stembureau

21 maart 2018
Vier mensen op een grasveld die een bord omhoog houden met daarop de tekst "stembureau"

Ruim 650.000 volgen Dennis op zijn platform Darum! (op Facebook, Instagram en Twitter. Maar vandaag is hij stembureaulid. Samen met zijn vader Erwin, broer Robin en zus Manouk zitten ze op stembureau Meander. Samen met je gezin een stembureau bemannen hoe leuk is dat?

“We zitten hier bijna met ons hele gezin. Helaas zijn er per stembureau maar vier mensen nodig, anders hadden zus Amber en mijn vrouw Carin ook mee kunnen doen,” vertelt Erwin, die al jaren als stembureauvoorzitter werkt.

Wat ook bijzonder is: ons stembureau is op basisschool de Meander, waar de kinderen op school zaten. “De school vindt het enorm leuk om ‘hun leerlingen’ Dennis, Robin en Manouk samen met hun vader daar te zien. Sommige docenten komen op rustige momenten met hun complete klas bij ons langs. Ik vertel ze graag over het stemmen.”

“Jullie zijn ook overal!” Dat krijgen ze soms te horen van mensen. Het gezin doet namelijk veel samen. Vader werkt bij Flik-Flak en Maaspoort Sports en Events, waar ook de kinderen een vaak een helpende hand bieden bij diverse evenementen. Ze doen veel vrijwilligerswerk in en rondom Den Bosch.

Volgens Erwin zijn ze samen een sterk team “We doen veel samen, en weten ook meteen wat we aan elkaar hebben en ik weet meteen aan wie ik iets wel of niet moet vragen. Dat is echt een heel groot pluspunt.”

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2018/03/article/samen-op-het-stembureau-704.html