Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Raadsavond Informeren & Ontmoeten op 14 mei

7 mei 2018

Tijdens de Raadsavond kunnen inwoners en organisaties hun mening geven over onderwerpen die hen bezighouden. En ze kunnen inspreken over de onderwerpen waar de gemeenteraad over gaat beslissen. De gemeenteraad wil voor inwoners en organisaties meer herkenbaar en toegankelijk zijn. Daarom wordt iedere maand een speciale avond georganiseerd met de naam ‘Informeren en Ontmoeten’.

De komende Raadsavond vindt plaats op maandag 14 mei vanaf 19.00 uur in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5-7). Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang van de vergadering via dit e-mailformulier of bel naar (073) 615 90 81. Vermeldt u ook het onderwerp waarop u wilt inspreken?

U kunt inspreken over

  • jaarverslag 2017;
  • bestemmingsplan Akkerstraat 32a Nuland;
  • beheersverordeningen ’t Zand, Kom Bokhoven, Maaspoort en De Muntel-De Vliert;
  • actualisatie Begroting 2018;
  • concept-zienswijze ontwerpbegroting 2019 Regio Noordoost Brabant.

U kunt aanwezig zijn bij

Het college informeert de raad over de volgende onderwerpen. U bent welkom om als toehoorder aanwezig te zijn:

  • jaarverslag 2017.

Wat gebeurt er na het inspreken?

De onderwerpen waarover u kunt inspreken, worden in de week van 22 mei besproken tijdens commissievergaderingen. Als voorbereiding op de raadsvergadering op 5 juni, waar de gemeenteraad de uiteindelijke beslissing neemt. U bent welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Meer informatie:

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2018/05/article/raadsavond-informeren-ontmoeten-op-14-mei-739.html