Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Bijzondere verzameling in Willem Twee Studio's

30 juli 2018
Foto in Willem 2 studio met op de achtergrond de muziekapparatuur en op de voorgrond vier staande personen waaronder Hans Kulk en Armeno Alberts.

Op de bovenverdieping van de Willem Twee Concertzaal bevinden zich de nieuwe Willem Twee Studio’s. Die herbergen een uitzonderlijke verzameling elektronische muziekapparatuur uit de jaren ’50, ‘60 en ‘70. Uniek, niet alleen in Nederland, maar zelfs in Europa. De gemeente geeft subsidie aan dit soort projecten.

Wie een goed idee heeft, kan subsidie aanvragen. De gemeente ’s-Hertogenbosch steunt interessante, culturele projecten. Zo kreeg Willem Twee Studio’s ook subsidie. Het is namelijk een project dat ’s-Hertogenbosch als cultuurstad (inter)nationaal op de kaart zet.

Lees hier het verhaal (in pdf) van de Willem II Studio's.

Creatieve ondernemers, makers, professionele en amateurgezelschappen, kunstenaars en culturele organisaties kunnen gebruik maken van de cultuurfondsen van de gemeente 's-Hertogenbosch. Meer weten? Kijk op de webpagina over cultuurfondsen.

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2018/07/article/bijzondere-verzameling-in-willem-twee-studios-788.html