Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Tijd voor MAX in ‘s-Hertogenbosch

30 juli 2018

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen van het programma Tijd voor MAX afgetrapt vanuit vier bijzondere locaties in Nederland, waaronder ’s-Hertogenbosch! Vanaf 3 september bezoeken Sybrand Niessen en Martine van Os met Tijd voor MAX op toer Zandvoort, Leeuwarden, Deventer én ’s-Hertogenbosch. Van maandag tot en met vrijdag is het programma te zien op NPO 1.

In ’s-Hertogenbosch van 24 t/m 28 september

De toermaand wordt afgesloten in de hoofdstad van Brabant. Van 24 tot en met 28 september strijkt Tijd voor MAX neer op de Parade in ’s-Hertogenbosch. Met uitzicht op de imposante Sint-Janskathedraal, genieten Sybrand en Martine met hun gasten van de echte Brabantse gezelligheid.

Zandvoort, Leeuwarden en Deventer

De toer van Tijd voor MAX reist voor de aankomst in ’s-Hertogenbosch het hele land door. Van 3 t/m 7 september gaan de presentatoren langs in Zandvoort, van 10 t/m 14 september doen ze Leeuwarden aan en van 17 t/m 21 september zijn ze in Deventer te zien.

Kom langs!

De kijkers van Tijd voor MAX kunnen de toer van dichtbij meemaken. Voor alle vier de toerweken zijn publieksplaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via maxvandaag.nl/optoer

Facebook.com/TijdvoorMAX, @TijdvoorMAX, #TijdvoorMAX

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2018/07/article/tijd-voor-max-in-s-hertogenbosch-796.html