Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Workshop MIRT-verkenning A2 Deil-Vught

18 september 2018
Plattegrond/kaart met aanduiding snelweg en korte beschrijving knelpunten

Volg jij de ontwikkelingen over de A2 tussen Deil-’s-Hertogenbosch-Vught? De A2 is in ons land een grote verkeersader. Een goede doorstroming van verkeer is daarbij belangrijk. De doorstroming gaat niet zoals we willen. Als we nu geen maatregelen nemen, nemen de problemen al maar toe. Daarom zijn we aan de slag gegaan. We willen graag aan bewoners en bedrijven in het gebied rond de A2 laten zien welke plannen we hebben. Dit doen we in workshops. Ook nodigen we bij deze bedrijven en bewoners uit om actief mee te denken.

Workshops

In september organiseert de projectgroep MIRT-Verkenning A2 Deil-’s-Hertogenbosch-Vught twee openbare workshops. De bijeenkomst in onze regio is op woensdag 26 september van 19.00 tot 21.00 uur. De bijeenkomst is in het bestuurscentrum van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Adres: Achter het stadhuis 5-7, ’s-Hertogenbosch. De andere workshop is op 19 september in Zaltbommel. Aanmelden voor deze workshops kan door een mail te sturen naar: A2-corridor@minienm.nl. Meer informatie lees je op onderstaande website.

Investeringsprogramma Rijksoverheid (MIRT)

De A2 tussen Deil, ’s-Hertogenbosch en Vught is een verkeersader. Zonder maatregelen nemen de problemen, die het verkeer daar nu al heeft, verder toe. Daarom is er een samenhangend pakket aan maatregelen opgesteld. Hierin zien we oplossingen voor de korte en de langere termijn. Wij werken als één van de partners mee in deze totaalaanpak. De uitwerking van de maatregelen op de A2 voor de langere termijn vindt plaats in de MIRT-Verkenning. Het MIRT is het investeringsprogramma van de Rijksoverheid voor infrastructuur. 

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archive/2018/09/article/workshop-mirt-verkenning-a2-deil-vught.html