Bezoekerskaartjes

Bezoek van bewoners in de binnenstad en wijken met betaald parkeren mogen tegen een laag tarief parkeren. Bewoners kunnen hiervoor bezoekerskaarten kopen. U bestelt en betaalt deze via de website van digitaal parkeren.

Binnenkort verdwijnen de bezoekerskaartjes. De bezoekerskaartjes maken plaats voor een nieuwe digitale bezoekersregeling. Uw bezoek kan tegen een laag tarief blijven parkeren. U kunt uw bezoek met de digitale bezoekersregeling makkelijk (via smartphone of computer) of telefonisch aanmelden. Na invoering van de digitale bezoekersregeling in uw parkeersector zijn de bezoekerskaartjes nog zes maanden geldig. Wij raden daarom aan, om de bezoekerskaartjes niet meer in grote getalen te bestellen. Niet gebruikte bezoekerskaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld. Lees hierover meer op de pagina Digitaal parkeren.

Blauwe en gele bezoekerskaartjes

Blauwe kaartjes binnenstad

  • Uw bezoek mag parkeren op vrijdag tot en met woensdag van 18.00 tot 24.00 uur op betaalparkeerplaatsen.
  • Op donderdag van 21.00 tot 24.00 uur.
  • Op zondag, nieuwjaarsdag, tweede paasdag, tweede pinksterdag, en beide kerstdagen de hele dag.
  • De bezoekerskaartjes zijn niet geldig op koopavonden tot 21.00 uur.
  • De bezoekerskaartjes zijn niet geldig op Hemelvaartsdag, Goede Vrijdag, Koningsdag, en Bevrijdingsdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. 

Gele kaartjes woonwijken

  • Uw bezoek mag met een geel kaartje parkeren op vergunninghoudersplaatsen. Eén bezoekerskaartje is geldig op één datum/dag.
  • Uw bezoek mag parkeren in de parkeersector Vughterpoort van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur op vergunninghoudersplaatsen.
  • Uw bezoek mag niet parkeren op betaalparkeerplaatsen in de wijken Boschveld, Baseldonk en Vughterpoort.

Kosten bezoekerskaartjes

Eén set bezoekerskaarten (24 stuks) voor de binnenstad is € 7,90. Eén set bezoekerskaarten (24 stuks) voor woonwijken bedraagt € 3,15.

Bezoekerskaartjes aanvragen

Bezoekerskaartjes vraagt u digitaal aan met behulp van DigiD. U betaalt ook direct via Ideal. Wij sturen u de bezoekerskaartjes binnen 3 werkdagen toe. Betaalt u per factuur? Dan sturen wij u de bezoekerskaartjes 3 werkdagen na verwerking van uw betaling toe (5 dagen verwerkingstijd). Op de bezoekerskaartjes staat voor welke wijk of plekken het kaartje geldig is.

Komt u liever langs? U kunt hier een afspraak maken.

Bezoekerskaartjes niet ontvangen?

Meld dit dan binnen 10 werkdagen na de betaling van uw bestelling. Mail via het digitale contactformulier. Na deze periode kunnen wij de verzending van de bezoekerskaartjes niet meer controleren en geen bezoekerskaartjes nasturen. U moet dan opnieuw bezoekerskaartjes aanvragen en betalen.

Digitale bezoekersregeling

Woont u in het Paleiskwartier, Deuteren of de Vliert? Dan kunt u een bezoekersregeling aanvragen, zodat uw bezoek met korting kan parkeren. U kunt uw bezoek makkelijk digitaal (via smartphone of computer) of telefonisch aanmelden.

Hoe u de bezoekersregeling kunt aanvragen leest u op de pagina Digitale bezoekersregeling.