Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Bezoekerskaartjes

Bezoek van bewoners in de binnenstad en wijken met betaald parkeren mogen tegen een laag tarief parkeren. Bewoners kunnen hiervoor bezoekerskaarten kopen. U bestelt en betaalt deze via digitaal parkeren.

Blauwe en gele bezoekerskaartjes

Blauwe kaartjes binnenstad

  • Uw bezoek mag parkeren op maandag t/m zaterdag van 18.00 tot 00.00 uur op betaalparkeerplaatsen, uitgezonderd koopavond.
  • Op zon- en feestdagen mag uw bezoek de hele dag parkeren. Op Hemelvaartsdag en Koningsdag mag uw bezoek tussen 09.00 uur en 17,00 uur niet parkeren met een bezoekerskaart.
  • Uw bezoek mag niet parkeren op koopavond tot 21.00 uur. 

Gele kaartjes woonwijken

  • Uw bezoek mag 7 dagen per week, 24 uur per dag parkeren op vergunninghoudersplaatsen.
  • Uw bezoek mag parkeren in de wijken Vughterpoort en Kop van ‘t Zand van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur op vergunninghoudersplaatsen.
  • Uw bezoek mag niet parkeren op betaalparkeerplaatsen in de wijken Boschveld, Baseldonk en Vughterpoort.

Kosten bezoekerskaartjes

Eén set bezoekerskaarten (24 stuks) voor de binnenstad is € 7,65. Eén set bezoekerskaarten (24 stuks) voor woonwijken bedraagt € 3,05. 

Bezoekerskaartjes aanvragen

Bezoekerskaartjes vraagt u digitaal aan met behulp van DigiD. U betaalt ook direct via Ideal. Wij sturen u de bezoekerskaartjes binnen 3 werkdagen toe. Op de bezoekerskaartjes staat voor welke wijk of plekken het kaartje geldig is. 

Chipkaart voor bezoekers

Woont u in het Paleiskwartier, Deuteren of de Vliert? Vraag dan een chipkaart aan voor uw bezoek. Wij sturen de chipkaart binnen 3 werkdagen toe. Laad de chipkaart zelf op zodat uw bezoek voor € 0,05 per uur parkeert.

  • In de wijk Deuteren kunt u uw bezoek maximaal 80 uur per maand laten parkeren tegen gereduceerd tarief.
  • In de wijken Paleiskwartier en de Vliert kunt u uw bezoek maximaal 60 uur per maand laten parkeren tegen gereduceerd tarief. De chipkaart geldt niet voor de parkeergarage Paleiskwartier.