Ga naar de inhoud

Bezoekerskaartjes

Bezoek van bewoners in de binnenstad en wijken met betaald parkeren mogen tegen een laag tarief parkeren. Bewoners kunnen hiervoor bezoekerskaarten kopen. U bestelt en betaalt deze via digitaal parkeren.

Blauwe en gele bezoekerskaartjes

Blauwe kaartjes binnenstad

  • Uw bezoek mag parkeren op maandag t/m zaterdag van 18.00 tot 00.00 uur op betaalparkeerplaatsen, uitgezonderd koopavond.
  • Op zon- en feestdagen mag uw bezoek de hele dag parkeren. Op Hemelvaartsdag en Koningsdag mag uw bezoek tussen 09.00 uur en 17,00 uur niet parkeren met een bezoekerskaart.
  • Uw bezoek mag niet parkeren op koopavond tot 21.00 uur. 

Gele kaartjes woonwijken

  • Uw bezoek mag 7 dagen per week, 24 uur per dag parkeren op vergunninghoudersplaatsen.
  • Uw bezoek mag parkeren in de wijken Vughterpoort en Kop van ‘t Zand van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur op vergunninghoudersplaatsen.
  • Uw bezoek mag niet parkeren op betaalparkeerplaatsen in de wijken Boschveld, Baseldonk en Vughterpoort.

Kosten bezoekerskaartjes

Eén set bezoekerskaarten (24 stuks) voor de binnenstad is € 7,90. Eén set bezoekerskaarten (24 stuks) voor woonwijken bedraagt € 3,15.

Bezoekerskaartjes aanvragen

Bezoekerskaartjes vraagt u digitaal aan met behulp van DigiD. U betaalt ook direct via Ideal. Wij sturen u de bezoekerskaartjes binnen 3 werkdagen toe. Betaalt u per factuur? Dan sturen wij u de bezoekerskaartjes 3 werkdagen na verwerking van uw betaling toe (5 dagen verwerkingstijd). Op de bezoekerskaartjes staat voor welke wijk of plekken het kaartje geldig is.

Bezoekerskaartjes niet ontvangen?

Meld dit dan binnen 10 werkdagen na de betaling van uw bestelling. Mail direct naar stadstoezicht@s-hertogenbosch.nl. Na deze periode kunnen wij de verzending van de bezoekerskaartjes niet meer controleren en geen bezoekerskaartjes nasturen. U moet dan opnieuw bezoekerskaartjes aanvragen en betalen.

Chipkaart voor bezoekers

Woont u in het Paleiskwartier, Deuteren of de Vliert? Vraag dan een chipkaart aan voor uw bezoek. Na ontvangst van uw betaling van €10,00 borg sturen wij de chipkaart binnen 3 werkdagen toe. Levert u de chipkaart weer in goede staat in? Dan ontvangt u uw borg weer terug. Laad de chipkaart zelf op zodat uw bezoek voor € 0,05 per uur parkeert.

  • In de wijk Deuteren kunt u uw bezoek maximaal 80 uur per maand laten parkeren tegen gereduceerd tarief.
  • In de wijken Paleiskwartier en de Vliert kunt u uw bezoek maximaal 60 uur per maand laten parkeren tegen gereduceerd tarief. De chipkaart geldt niet voor de parkeergarage Paleiskwartier.