Bouwkavels Broekland

Spreken groen, ruimte en zelf een huis bouwen je aan? Wil je graag wonen en werken met weids uitzicht op de Sport- en Recreatiezone? Dan is dit de kans om je droom te verwezenlijken. Aan de zuidkant van Broekland worden door gemeente ’s-Hertogenbosch 5 bouwkavels te koop aangeboden waarbij de beleving van ruimte centraal staat.

Buurtbeschrijving

Broekland is een buurt waarbij een groen straatbeeld centraal staat. De naam van de buurt is ontleend aan de koppelbeken, of broeken genoemd. Deze broeken maken onderdeel uit van de watermachine en voeren het water af richting de lage ring, dit is het water aan de zuidkant van Broekland.

Aan de zuidkant van Broekland, met zicht op de Sport- en Recreatiezone bevinden zich nog vijf bouwkavels. Deze kavels maken onderdeel uit van een zone met meer bouwkavels, die inmiddels bijna allemaal al bebouwd zijn. De kavels zijn gelegen aan de Zwanebloemweg en vormen de overgang tussen de buurt Broekland en de groene zone aan de zuidkant. 

Beschikbaarheid van de kavels

Nummers 87, 88, 90 en 91 zijn verkocht. Voor kavel 89 is een optie verleend.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met de heer De Bok van de afdeling Wonen en Grondzaken van de gemeente via 073 - 615 52 98 of stuur een e-mail via het digitale contactformulier