Ga naar de inhoud

Bouwkavels De Lanen

Droomt u ervan om zelf een huis te bouwen? Dat kan in De Lanen in Rosmalen! We verkopen er 10 zelfbouwkavels. De inschrijving voor de loting is inmiddels gesloten. Wilt u een plekje op de wachtlijst? Schrijf u dan in via dit formulier (pdf). Op deze pagina vindt u alle informatie. Bekijk ook de veelgestelde vragen (pdf) of neem contact met ons op.

Wonen tussen lanen en parken

De Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen, gelegen in het oostelijk deel van gemeente ’s-Hertogenbosch. U woont er in het ‘Parkmilieu’, omringd door het Kanaalpark, de polder, de Groote Wielenplas en vlakbij het toekomstige centrum. De kavels liggen aan de markante groene Koornwaardlaan: een van de centrale lanen in het gebied. Meer over de omgeving leest u op LeveninDeLanen.nl en DeGrooteWielenonline.nl.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap

De kavels aan de Koornwaardlaan zijn ruim opgezet met losse bebouwing, grote voortuinen en gevarieerde woningen met een dorps karakter. Zes kavels zijn voor realisatie van een vrijstaande woning. De overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen.

Heeft u interesse in een twee-onder-een-kapwoning? Dan gaat u een samenwerking aan met een andere partij die het kavel naast u wil kopen. Het is een mooie kans om bijvoorbeeld samen met een kennis, vriend of familielid de ontwikkeling van jullie droomwoningen op te pakken! Hebt u nog geen duobouwer, dan kunt u uw eventuele medebouwer ontmoeten tijdens de informatiebijeenkomst op 12 september.

Alle kavels variëren in grootte van 315 tot 550 m2. Prijzen vanaf € 126.000,- exclusief BTW, € 152.460,- inclusief BTW. Specifieke informatie over elk van de kavels vindt u in de kavelpaspoorten onder kopje ‘Downloads’.

Let op: prijzen zoals eerder in de kavelpaspoorten vermeld, waren exclusief BTW.

We hebben de grondprijzen verduidelijkt. U vindt nu de prijzen inclusief 21% BTW in de kavelpaspoorten terug. Onder ‘Downloads’ vindt u ook een totaaloverzicht van alle grondprijzen. Deze verduidelijkingen zijn onlosmakelijk verbonden met de informatie die op 30 augustus 2019 is gepubliceerd.

Duurzaam bouwen

De gemeente heeft een ambitieus doel: klimaatneutraal in 2050. Voor de gebouwde omgeving hebben we dat streven al in 2035. Daarom vinden we het belangrijk dat kopers van bouwgrond een toekomstgerichte woning realiseren, in het bijzonder als het gaat om energie en duurzaamheid. Voor deze kavels geldt de ambitie ‘energieneutraal’. Om kopers te helpen deze ambitie te halen biedt de gemeente ondersteuning aan van een externe energiecoach.

Geen kavels meer beschikbaar

Op dit moment zijn alle kavels gereserveerd. Wilt u een plekje op de wachtlijst? Schrijf u dan in via dit formulier (pdf).

Meer informatie?

Hier vindt u de antwoorden (pdf) op veelgestelde vragen. Hebt u liever contact? Dan helpen we u graag: stuur een e-mail via dit digitale formulier of bel Monique van Griensven, afdeling Wonen en Grondzaken: (06) 31 94 21 82.