Ga naar de inhoud

Evenementen

Informatie over activiteiten en evenementen in de gemeente ’s-Hertogenbosch vindt u op de website bezoek Den Bosch . Of bekijk onderaan deze pagina de lijst met evenementen die bij de gemeente zijn gemeld (in pdf).

Evenement organiseren

Wilt u zelf een evenement organiseren? Dan hebt u misschien een evenementenvergunning nodig. Soms is een melding voldoende. Voor een feest op privéterrein, zoals een jubileum- of een huwelijksviering, is geen evenementenvergunning of melding nodig. 

Evenementenkalender

Ieder jaar stellen wij een evenementenkalender op. Doel hiervan is een goede spreiding van evenementen in tijd en soort. U kunt een evenement aanmelden voor opname op deze kalender. Stuur ons dan vóór 1 oktober het digitale aanmeldformulier. De procedure en de evenementenkalender staan onderaan op deze pagina in het blok downloads.

75 jaar vrijheid

’s-Hertogenbosch maakt zich op voor 75 jaar vrijheid, in oktober 2019. Ruim een week – van donderdag 17 oktober tot en met zondag 27 oktober - zullen we de strijd om de vrijheid herdenken en onze vrijheid vieren. Het programma is gerealiseerd door alle kernen en de stad ’s-Hertogenbosch. Ook Geffen sluit vanuit de historische bevrijdingsslag hierbij aan.

Ga voor informatie, programma en activiteiten naar deze website: www.denbosch.nl/nl/75-jaar-bevrijding