Ga naar de inhoud

Evenementen

Informatie over activiteiten en evenementen in de gemeente ’s-Hertogenbosch vindt u op de website bezoek Den Bosch . Of bekijk onderaan deze pagina de lijst met evenementen die bij de gemeente zijn gemeld (in pdf).

Evenement organiseren

Wilt u zelf een evenement organiseren? Dan hebt u misschien een evenementenvergunning nodig. Soms is een melding voldoende. Voor een feest op privéterrein, zoals een jubileum- of een huwelijksviering, is geen evenementenvergunning of melding nodig. Benieuwd of uw evenement past binnen de evenementenkalender? Stuur dan een e-mail met het contactformulier.

Evenementenkalender

Ieder jaar stellen wij een evenementenkalender op. Doel hiervan is een goede spreiding van evenementen in tijd en soort. U kunt een evenement aanmelden voor opname op deze kalender. Stuur ons dan vóór 1 oktober het aanmeldformulier. De procedure, het aanmeldformulier en de evenementenkalender staan onderaan op deze pagina in het blok downloads.

Evenementen app

Alle evenementen in de stad op uw mobiel? Download de gratis Wiggle app. Kijk voor meer informatie op de website van Wiggle app.