Informatie- en inloopbijeenkomsten

Samen maken we West veiliger: 19 mei

In een digitale bijeenkomst bedenken inwoners van West samen idee├źn voor een veilige buurt waar het fijn wonen is. Deze vindt plaats op woensdagavond 19 mei. Eerst vertelt burgemeester Jack Mikkers over waarom we het belangrijk vinden dat inwoners meedenken over veiligheid. Daarna gaan inwoners in kleinere groepjes samen in gesprek over onderwerpen die ze interessant vinden. Met de ervaring van inwoners krijgen we betere plannen op het gebied van veiligheid.

Bekijk de oproep van de burgemeester op YouTube

Na een korte inleiding door de burgemeester wordt iedereen ingedeeld in kleinere groepjes. Je kan kiezen voor een onderwerp, zoals zwerfafval of overlast van jongeren. Of bijvoorbeeld, hoe zorg je dat buurtbewoners goede contacten met elkaar hebben? We zorgen dat mensen uit dezelfde buurt zoveel mogelijk bij elkaar komen in een groepje. Buurtbewoners denken samen over een geschikte aanpak op het gebied van veiligheid.

We deden dit al eerder in andere wijken. We hopen dat ook in West veel inwoners mee gaan doen. Dit zijn de buurten Kruiskamp, Schutskamp, Paleiskwartier, Boschveld, Deuteren, Moerputten, Ertveld en Willemspoort.

Wil je meedoen? Aanmelden kan door te bellen naar 073 615 5333.

Programma

19:15  start online bijeenkomst

19:45 opening door burgemeester Jack Mikkers

20:00  gespreksronde 1

20:45 pauze

21:00 gespreksronde 2

21:45 afsluiten en uitleg hoe het verder gaat

Heb je hulp nodig?

Wie zich aanmeldt, krijgt een e-mail. Door op een link te klikken in die e-mail, kom je in een online vergadering. Dat gaat eenvoudig. Vind je het toch lastig en wil je graag deelnemen? Maak dan vooraf een afspraak met KOO. De vrijwilligers van KOO helpen mensen met digitale vaardigheden. Bel (gratis) 073 206 88 88 of 0800 35 000 12.