Ga naar de inhoud

Informatie- en inloopbijeenkomsten

Informatieavond bewoners Boschveldweg op 22 oktober

Het Programma Hoogfrequent Spoor, met als gevolg extra goederentreinen, heeft veel gevolgen voor de bewoners aan het spoortracé. Voor bewoners van de Boschveldweg nog eens in het bijzonder vanwege de mogelijk kap van 34 platanen door de komst van een trillingswand. Direct belanghebbende zijn van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 22 oktober van 18.00 -19.00 uur in de Willem II.

Informatiebijeenkomst Dierenbos op 24 oktober

De gemeente wil in gesprek met de bewoners van Dierenbos. Direct belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op 24 oktober van 19:00 uur tot 21:00 uur in het Autotron, Graafsebaan 133 te Rosmalen.

Informatiebijeenkomst Duurzame Polder op 30 oktober

De gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss en de provincie Noord-Brabant verkennen samen de mogelijkheden om met windmolens en zonnevelden duurzame energie op te wekken in het poldergebied tussen Oss, Geffen, Nuland, Rosmalen, Lith en Maren-Kessel. Deze verkenning heet: de ‘Duurzame Polder’. In juni 2019 zijn de eerste bewonersbijeenkomsten over de Duurzame Polder gehouden. Omdat wij het belangrijk vinden u als direct omwonende(n) te betrekken, nodigen we u graag uit voor de eerste van 3 bewonersbijeenkomsten.

  • Wanneer: Woensdag 30 oktober
  • Tijdstip: 19.30 tot 21.30 uur
  • Waar: MFA De Koppelinck, Kloosterstraat 6 in Geffen;

Informatieavond La Vuelta op 4 november

De Ronde van Spanje – La Vuelta – doorkruist op 14, 15 en 16 augustus 2020 niet minder dan 34 Nederlandse gemeenten in drie dagen. Op zaterdag 15 augustus start La Vuelta Holanda in ’s-Hertogenbosch. We organiseren op 4 november een informatieavond om u te informeren over de route en overige organisatorische zaken.

Vanuit de thema’s feest, gezond stedelijk leven en duurzaamheid krijgt dit prachtige evenement extra beleving via verschillende activiteiten van, voor en door de inwoners, verenigingen, horeca, organisaties, partners, bedrijven en instellingen. We gaan over die extra beleving graag met u in gesprek.

Informatieavond

U bent welkom tijdens de informatieavond op maandag 4 november vanaf 19.00 uur in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5 – 7). We informeren u dan over de route en overige organisatorische zaken. We praten aansluitend graag met u verder. De avond eindigt rond 21.00 uur.

We vragen u dus om mee te denken, maar vooral om mee te doen!

Informatiebijeenkomst Duurzame Polder op woensdag 6 november

De gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss en de provincie Noord-Brabant verkennen samen de mogelijkheden om met windmolens en zonnevelden duurzame energie op te wekken in het poldergebied tussen Oss, Geffen, Nuland, Rosmalen, Lith en Maren-Kessel. Deze verkenning heet: de ‘Duurzame Polder’. In juni 2019 zijn de eerste bewonersbijeenkomsten over de Duurzame Polder gehouden. Omdat wij het belangrijk vinden u als direct omwonende(n) te betrekken, nodigen we u graag uit voor de tweede van de drie bewonersbijeenkomsten.

  • Wanneer: Woensdag 6 november
  • Tijdstip: 19.30 tot 21.30 uur
  • Waar: in Villa Fleurie, Driesprong 11 in Rosmalen

Informatiebijeenkomst Duurzame Polder op 13 november

De gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss en de provincie Noord-Brabant verkennen samen de mogelijkheden om met windmolens en zonnevelden duurzame energie op te wekken in het poldergebied tussen Oss, Geffen, Nuland, Rosmalen, Lith en Maren-Kessel. Deze verkenning heet: de ‘Duurzame Polder’. In juni 2019 zijn de eerste bewonersbijeenkomsten over de Duurzame Polder gehouden. Omdat wij het belangrijk vinden u als direct omwonende(n) te betrekken, nodigen we u graag uit voor de derde van de drie bewonersbijeenkomsten.

  • Wanneer: Woensdag 13 november
  • Tijd:  19.30 tot 21.30 uur
  • Waar: Zaal Hertog Jan van Brabant, Marktplein 13-15 in Lith.