Dak- of thuisloos, en dan?

Bent u dak- of thuisloos of dreigt u dat te worden? Meld u dan bij de Centrale Toegang Maatschappelijke Opvang. De medewerkers van de Centrale Toegang kijken samen met u wat er nodig is.

Ook als u vrijblijvend advies of informatie wilt, kunt u contact opnemen met de Centrale Toegang Maatschappelijke Opvang.

Zo goed mogelijk ondersteunen

De Centrale Toegang werkt samen met de woningcorporaties en opvangorganisaties in de regio Meierij & Bommelerwaard. Ook kunnen de medewerkers van de Centrale Toegang u doorverwijzen naar professionals die u kunnen helpen bij schulden, het aanvragen van een uitkering of het krijgen een briefadres. Belangrijk is dat we u zo goed en snel mogelijk kunnen ondersteunen.

Adres en openingstijden

Tijdens kantooruren

Tijdens kantooruren kunt u binnenlopen tussen 9.00 en 13.00 uur bij Weener XL (ingang Werk & Inkomen), Oude Vlijmenseweg 200, ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bellen naar: 0800 – 1413 (gratis telefoonnummer). Een e-mail sturen kan via dit digitaal contactformulier.

Buiten kantooruren

Buiten de openingstijden van de Centrale Toegang kunt u terecht bij:

  • Dag- en nachtopvang van MO Den Bosch, Oranje Nassaulaan 8 in Den Bosch

Buiten de openingstijden van de Centrale Opvang kunt u bellen naar (073) 613 92 25.

Winternoodopvang op terrein voormalig Weener XL terrein

Als gemeente zijn we verplicht om opvang voor daklozen te zorgen wanneer de temperatuur onder het vriespunt ligt. In de opvang aan de Oranje Nassaulaan is dan onvoldoende plek voor iedereen. Het kleine gebouw aan de voorzijde van de oude Weener XL locatie is hierbij het meest geschikt als noodoplossing. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 november de vergunning verleend voor deze tijdelijke winternoodopvang. We gaan hierbij uit van twee winters. Lees meer op de pagina Winternoodopvang.

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.