Hulp voor gedupeerden kinderopvangtoeslag

Bent u door de kinderopvangtoeslag in de problemen gekomen? Hebt u bijvoorbeeld problemen met uw geldzaken, gezondheid, gezin, woning of werk? Neem dan contact op met onze consulenten kinderopvangtoeslag. Zij ondersteunen met persoonlijke hulp en advies. Zijn jouw ouders gedupeerden van de kinderopvangtoeslag en heb jij daardoor zelf problemen? Ook dan kun je contact met ons opnemen.

Persoonlijke hulp en advies

Een consulent kinderopvangtoeslag kijkt eerst naar de persoonlijke situatie en welke problemen er zijn. Dan maken jullie samen een plan van aanpak. In dat plan staat welke hulp er nodig is. Bijvoorbeeld:

  • grip krijgen op geldzaken
  • oplossingen zoeken voor problemen bij gezondheid, gezin, woning, studie en/of werk
  • uitkering of regeling aanvragen
  • hulp vragen aan andere organisaties, als dat nodig is

Wij helpen op maat. Wat dat is, dat verschilt per persoon en per situatie. Daarom is de vergoeding van de ene ouder of kind niet te vergelijken met die van iemand anders.

Hulp voor gedupeerde ouders

Bent u een gedupeerde ouder en hebt u hulp nodig? Wacht dan niet langer. Bel met een van onze consulenten kinderopvangtoeslag: (073) 615 51 55. Dat kan op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen. Dat kan via dit digitaal contactformulier.

U krijgt dan een vaste contactpersoon. Deze persoon neemt contact met u op om een eerste gesprek te plannen.

Hulp voor kinderen van gedupeerde ouders

Zijn jouw ouders gedupeerden van de kinderopvangtoeslag? Dan krijg je van de Belastingdienst een brief over het bedrag dat je krijgt en over de Kindregeling. Het geldbedrag hangt af van je leeftijd. Het kan even duren voordat je deze brief krijgt.

Maar het gaat niet alleen om geld. Wij willen je ook graag helpen met andere vragen. In een persoonlijk gesprek praten we over je situatie en wat je nodig hebt. Zo’n gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Als je voor een langere periode hulp wilt, dan maken we samen een plan dat bij jou past.

Meer informatie over kindregeling en brede ondersteuning kun je bekijken in de video op YouTube.

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.