Ga naar de inhoud

Herinrichting openbare ruimte Nederlandse buurt

De gemeente ’s-Hertogenbosch gaat de openbare ruimte in de Nederlandse buurt opnieuw inrichten. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden in de wijk.

Herinrichting

De herinrichting bestaat uit verschillende werkzaamheden. We passen het groen aan en herstellen de voetpaden en de rijbanen. We vervangen het riool en leggen een extra riool aan om het regenwater te scheiden van het vuilwaterriool. 

Planning

In de eerste helft van 2020 gaan we aan de slag het herinrichten van de volgende straten: Haarlemstraat, Utrechtstraat, Arnhemstraat, ’s-Gravenhagestraat, Amsterdamstraat en Tilburglaan. De volgorde van uitvoering bepalen we in overleg met de aannemer. U wordt tijdig door de gemeente geïnformeerd over de werkzaamheden in uw straat.

Aangepast ontwerp

Op donderdag 12 september heeft de gemeente een inloopbijeenkomst georganiseerd voor de direct omwonenden over de herinrichting van de eerste fase in de openbare ruimte van de Nederlandse Buurt. Tijdens deze avond hebben wij van betrokken bewoners diverse suggesties en opmerkingen ontvangen op het ontwerp. Met deze input wilden we graag iets doen. Het ontwerp hebben we, daar waar mogelijk en in samenspraak met de wijkvertegenwoordigers, aangepast. Het ontwerp vindt u hier. De gemaakte afspraken met de wijkvertegenwoordigers vindt u in het verslag .

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer (073) 615 51 55. Of stuur een e-mail naar openbareruimte@s-hertogenbosch.nl met als onderwerp ‘herinrichting Nederlandse Buurt’.