Man met Oeteldonks jasje op de markt

Informatie over carnaval in Oeteldonk

Aangemaakt op: 08-02-2024
Laatste wijziging op: 08-02-2024 09:23:16

Van vrijdag 9 februari tot en met dinsdag 13 februari wordt er in de binnenstad carnaval gevierd. Officieel vieren we carnaval van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari. ’s-Hertogenbosch verandert dan in Oeteldonk. Duizenden boeren en durskes vieren het feest der feesten. Om dit in goede banen te leiden, werken de Oeteldonksche Club, horeca, gemeente en veiligheidspartners samen.

Bereid je voor, het wordt druk

We zien dat het ieder jaar drukker wordt in de binnenstad. Bereid je daarop voor. Zoek de ruimte op en houd de ledschermen in de gaten.

Komde carnavallen?

Wil je meer meten over de activiteiten van de Oeteldonksche Club, ga naar de website van de Oeteldonksche Club of download de app ‘oeteldonk’. Alle praktische informatie over bijvoorbeeld parkeren, statiegeldbekers, toiletvoorzieningen enzovoort vind je op de website van Visit Den Bosch.

Woon/onderneem je in de binnenstad?

We doen ons best om dit feest voor jouw voordeur in goede banen te leiden. Wil je weten hoe? Bekijk dan de veelgestelde vragen op de pagina Informatie voor bewoners/ondernemers in de binnenstad.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.