Op de hoogte blijven via e-mailservice ‘Berichten over uw Buurt’

Aangemaakt op: 23-04-2024
Laatste wijziging op: 23-04-2024 10:19:25

Weten wat er speelt in uw buurt? Vanaf 26 april 2024 ontvangen inwoners voortaan maximaal één keer per week een e-mail met bekendmakingen. Zo laten we weten wat er speelt in uw eigen buurt. Denk aan een vergunning voor het verbouwen van een huis, het kappen van een boom of het houden van een buurtfeest. In de e-mail staan bekendmakingen die gaan over zaken die spelen binnen een gebied van 125, 250 of 500 meter rondom het woonadres. Deze nieuwe e-mailservice wordt aangeboden door Overheid.nl.

Waarom een e-mailservice?

Als gemeente zijn we verplicht om (voorgenomen) besluiten digitaal bekend te maken. Deze bekendmakingen hebben impact op uw directe woonomgeving. Met de e-mailservice blijft u op de hoogte van de besluiten in uw omgeving. Deze bekendmakingen staan ook op de website van Overheid.nl.

Voor wie?

Deze e-mailservice geldt voor iedereen van 25 jaar of ouder waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid. Liever geen Berichten over uw Buurt ontvangen? Afmelden kan gemakkelijk via de afmeldlink in de e-mail. Liever de e-mail vaker ontvangen? Of de afstand rondom het woonadres aanpassen? Dit doet u op MijnOverheid onder ‘Wonen’. Dat is ook de plek waar u kunt afmelden en opnieuw aanmelden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Berichten over uw Buurt e-mailservice? Kijk dan op de website van Overheid.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.