Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Activiteiten in Week tegen Eenzaamheid

13 september 2017
Foto van drie ouders op een bank en twee kinderen in een speeltuin

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. De Week tegen Eenzaamheid 2017 is van donderdag 21 september t/m zondag 1 oktober.

Kom erbij!

Door het hele land zijn jaarlijks tijdens de Week tegen Eenzaamheid honderden Kom erbij-activiteiten. U kunt er nieuwe sociale contacten opdoen en bestaande contacten versterken. Ook in ’s-Hertogenbosch worden allerlei organisaties Kom erbij-activiteiten georganiseerd. Dat varieert van activiteiten op burendag, samen koffie drinken in buurthuiskamers, gezellig samen eten of lekker meedoen aan sport- en beweeglessen. Iedere dag zijn er volop activiteiten! Dus aarzel niet en kom erbij!

Organisaties die meedoen aan de Week van de Eenzaamheid zijn onder meer: Humanitas,’S-PORT gemeente ’s-Hertogenbosch, Vivent, Sensoor, Netwerk tegen Armoede, Met je hart, Resto van Harte en Welzijn Divers.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2017/09/article/activiteiten-in-week-tegen-eenzaamheid.html