Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

10 November Dag van de Mantelzorg

26 oktober 2018
Afbeelding van een hart

Zaterdag 10 november 2018 is de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag zetten we mantelzorgers in het zonnetje. Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor zieke familieleden of vrienden. Ze zijn van onschatbare waarde voor onze gemeente. Wij willen hen bedanken met een gezellige avond uit. Een moment om te ontspannen, ontmoeten van andere mantelzorgers en nieuwe energie op te doen.

Feestavond

Steunpunt Mantelzorg Divers heeft een mooi avondvullend programma bedacht. Dit jaar met veel entertainment, muziek en lekker eten en drinken. Kortom een ontspannen samenzijn. Wij verwelkomen u op een ludieke wijze vanaf 18.00 uur. Het programma duurt tot 22.30 uur en vindt plaats in de Centrale Entree van de Brabanthallen. De mantelzorgers die geregistreerd staan bij het Steunpunt ontvingen al een persoonlijke uitnodiging.

Komt u ook?

Bent u mantelzorger en kreeg u geen persoonlijke uitnodiging? Geef u dan op voor deze feestavond door een e-mail te sturen naar mantelzorg@divers.nl. Bellen kan ook: (073) 206 88 00. U ontvangt dan alle details. Inschrijven kan tot 1 november 2018.

Wat doen we verder?

We willen onze ondersteuning en waardering natuurlijk steeds laten merken. Niet alleen op de Dag van de Mantelzorg. Via het Steunpunt mantelzorg Divers bieden we individuele en collectieve ondersteuning aan mantelzorgers van alle leeftijden en in verschillende situaties. Mantelzorgconsulenten werken samen met andere organisaties uit de stad om de balans tussen draaglast en draagkracht te houden.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2018/10/article/10-november-dag-van-de-mantelzorg.html