Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Makkelijker muziekles vinden

25 oktober 2018
Logo Bossche muziekscholen

Wil je op muziekles? Dat kan nu veel makkelijker. Op de nieuwe website Bosschemuziekscholen.nl vind je muziekscholen en –docenten bij elkaar. 

Het vinden van je weg binnen de organisaties voor muziekeducatie is voortaan een stuk makkelijker. Ze staan nu allemaal overzichtelijk bij elkaar op Bosschemuziekscholen.nl.

Door een samenwerking van de regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch, Muziekles Den Bosch, Jazzwerkplaats, Muzerije en de gemeente. 

Samen met deze organisaties heeft de gemeente gezocht naar een manier om muziekeducatie meer zichtbaar en vindbaar te maken voor scholieren en hun ouders. Door het online platform kunnen de instellingen  in ’s-Hertogenbosch ook beter samenwerken. Ze zien in één oogopslag welke collega welke muzieklessen of workshops aanbiedt.

Ben je geïnteresseerd in muziek of wil je je talenten verder uitbouwen? Dan kun je van de gemeente een code krijgen voor gratis kennismaking. De leraren op alle scholen in ’s-Hertogenbosch weten ervan.  Ze helpen bij het begeleiden en uitdelen van de codes. Als je de code inwisselt, kun je gratis kennismaken en is de start van je muzikale carrière een feit. Heb je geen code? Of zit je niet meer op school? Geen probleem, je kunt op de website toch zoeken naar een geschikte docent, cursus of workshop.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2018/10/article/makkelijker-muziekles-vinden.html