Ga naar de inhoud

Gemeente doet mee aan charter Diversiteit

20 december 2018
Wethouder Kâhya met jongeren van Jongerenparlement en jongerenambassadeur

Wij doen mee aan het charter Diversiteit. Daarmee laten we zien dat we een diverse en inclusieve werkgever willen zijn. We willen gelijke kansen bevorderen en talent goed gebruiken. Ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, dat niemand wordt buitengesloten.

Uitdaging

Wethouder Ufuk Kâhya tekende in de Tweede Kamer het charter. Ufuk Kâhya: “Het bieden van gelijke kansen, is de basis van een goed personeelsbeleid. Met deze charter kunnen we kennis en ervaring uitwisselen met andere organisaties in Nederland. En daarmee diversiteit en inclusie een goede plek geven in onze organisatie. Met het charter onderstrepen we het belang dat we hechten aan gelijke kansen voor onze (toekomstige) medewerkers.”

Jongeren mee naar Den Haag

De wethouder vroeg vier jongeren van het jongerenparlement en de jongerenambassadeur Diversiteit om met hem mee te gaan. Om een kijkje te nemen bij het echte parlement. Zij kregen een Meet & Greet met Tweedekamerlid Paul Smeulders. Hij vertelde over zijn dagelijkse werk voor de kamer. Daarna waren ze bij het ondertekenen van het charter. Een korte ontmoeting met de voorzitter van de kamer Khadija Arib vormde een mooie afsluiting van het bezoek. 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2018/12/article/gemeente-doet-mee-aan-charter-diversiteit.html