Ga naar de inhoud

Meet & greet EKP-terrein Noord

31 januari 2019
Luchtfoto van regio Spoorzone

De eerste fase van de aanbestedingsprocedure is nu klaar. Drie marktpartijen voldoen aan alle criteria. Dit zijn, AM BV, Stam + De Koning Vastgoed BV en de combinatie BPD Ontwikkeling BV / Van Wijnen Zuid BV. Zij hebben ruime kennis en ervaring om de gebiedsontwikkeling voor het EKP-terrein Noord tot een succes te maken. Deze partijen gaan op dinsdag 12 februari in gesprek met de omgeving.

Meet & Greet EKP-terrein Noord

We organiseren een ‘Meet & Greet’ tussen de geselecteerde marktpartijen en de omgeving. Het gaat dan om bewoners, werkers en bezoekers in de Noordelijke Spoorzone. En iedereen die mee wil denken met de ontwikkeling van het EKP terrein Noord. Deze Meet & Greet vindt plaats op 12 februari in het EKP-gebouw, Parallelweg 23 in ’s-Hertogenbosch en start om 19.00 uur. Met de input van deze avond gaan de marktpartijen rekenen en tekenen aan een concept-plan. Het uiteindelijke doel is een plan dat goed past in zijn omgeving.

In de Spoorzone liggen volop kansen. Dat geldt ook voor het voormalige Expeditie KnoopPunt van PostNL aan de Parallelweg. Beter bekend als het EKP-terrein. We zien in de Spoorzone belangrijke opgaven. Denk aan toekomstgerichte mobiliteit en het toevoegen van een stedelijke mix aan functies. Liefst zo duurzaam en vernieuwend mogelijk. Het EKP-terrein is bij uitstek een locatie in de Spoorzone waar deze kansen invulling krijgen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.denbosch.nl/ekp-terrein. Je leest hier ook over de opzet en aanmelden voor de Meet & Greet.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/01/article/meet-greet-ekp-terrein-noord/