Ga naar de inhoud

Tweede editie Den Bosch Data Week

16 mei 2019
Logo den bosch data week met data 28 okt - 2 nov 2019

De tweede editie van de Den Bosch Data Week (DBDW) vindt dit jaar plaats van maandag 28 oktober tot en met zaterdag 2 november. De gemeente is samen met de provincie Noord-Brabant en de Jheronimus Academy of DataScience druk bezig om het programma voor dit jaar weer aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.

Voor een groot deel pakken we door op het succes van vorig jaar. Daarnaast is er een aantal nieuwe onderdelen. Ook het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties doet dit jaar mee als partner van het evenement.

Op verschillende plaatsen in de stad vinden bijeenkomsten plaats. Ondernemers, bezoekers, studenten en bewoners ervaren wat het gebruiken van data kan betekenen. Of dat nu gaat over gezonder leven of het verbeteren van de veiligheid in de stad. Over oplossingen voor een goede doorstroom van verkeer of het verbeteren van sportprestaties. Het komt allemaal aan bod. Op deze manier is het evenement dé etalage van ‘s-Hertogenbosch als toonaangevende datastad.

In juni wordt het complete programma bekend gemaakt. De informatie daarover is dan vanaf dat moment te vinden op www.denboschdataweek.nl. Vragen kun je e-mailen naar info@denboschdataweek.nl

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/05/article/tweede-editie-den-bosch-data-week/