Ga naar de inhoud

Woensdagavond tv-show op Parade

15 mei 2019
Frits Sissing voor de Sint Jan

Op woensdagavond 15 mei presenteert Frits Sissing live vanaf de Parade in Den Bosch de tv-show Nederland staat op tegen kanker. Bekende en onbekende Nederlanders komen in actie voor KWF Kankerbestrijding en delen hun persoonlijke ervaring met kanker. Er zijn portretten te zien van mensen die met kanker te maken hebben, en onderzoekers vertellen over de stand van zaken rond kankeronderzoek. Ook BN’ers zoals Frans Bauer, Youp van ‘t Hek en Kjeld Nuis doen mee en Anita Meyer, Milow, Davina Michelle, Stef Bos en Glennis Grace treden op. Verder staan prominenten als Matthijs van Nieuwkerk, Brigitte Kaandorp en Ronald Koeman stil bij kanker in dit AVROTROS – programma op NPO 1.

Programma op de Parade:

  • 20.30 uur onthulling van drie levende standbeelden Frans Bauer, Kjeld Nuis en Willeke Alberti
  • 20.50 uur optreden Anita Meyer
  • 21.10 uur optreden Davina Michelle
  • 21.30 uur optreden Glennis Grace
  • 21.45 uur optreden Stef Bos
  • 22.00 uur optreden Milow
  • Vanaf 19.00 uur zijn bezoekers al welkom op de Parade.

Tijdens de tv-show zullen honderden mensen een lint door de binnenstad van Den Bosch vormen, en een foto tonen van hun dierbare. Nicolette Kluijver voert dit menselijk lint aan en ook Albert Verlinde en Dennis Weening zullen meedoen. De show is ook live op televisie te volgen via NPO 1 vanaf 20.30 uur bij AVROTROS.

Kanker raakt ons allemaal: vrienden, familie, organisaties – eigenlijk de hele samenleving. Eén op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. Dat zijn ruim 100.000 mensen per jaar. KWF zet zich daarbij in voor minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven van mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Wethouder Mike van der Geld: “Als college vinden wij het belangrijk om gastvrij mee te werken aan nieuwe evenementen, zeker als die een belangrijk doel dienen zoals Nederland staat op tegen kanker dat doet.”

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/05/article/woensdagavond-tv-show-op-parade/