Ga naar de inhoud

Binnenkort: nieuwe bouwkavels in De Lanen

28 juni 2019
Schets kavels Koornwaardlaan

Droomt u ervan om zelf een huis te bouwen? Binnenkort kan het in De Lanen in Rosmalen! Daar gaan 10 zelfbouwkavels in de verkoop.

Wonen tussen lanen en parken

De Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen, gelegen in het oostelijk deel van gemeente ’s-Hertogenbosch. U woont er in het ‘Parkmilieu’, omringd door het Kanaalpark, de polder, de Groote Wielenplas en vlakbij het toekomstige centrum. De kavels liggen aan de markante groene Koornwaardlaan: een van de centrale lanen in het gebied. Meer over de omgeving leest u op LeveninDeLanen.nl en DeGrooteWielenonline.nl.

Vrijstaand of twee-onder-een-kap

De kavels aan de Koornwaardlaan zijn ruim opgezet met losse bebouwing, grote voortuinen en gevarieerde woningen met een dorps karakter. Zes kavels zijn voor realisatie van een vrijstaande woning. De overige vier voor twee-onder-een-kapwoningen. Heeft u daar interesse in? Dan gaat u een samenwerking aan met een andere partij die het kavel naast u wil kopen. Het is een mooie kans om samen met een kennis, vriend of familielid de ontwikkeling van jullie droomwoningen op te pakken!

Alle kavels variëren in grootte van 315 tot 550 m2. Prijzen vanaf € 126.000,- exclusief BTW.

Duurzaam bouwen

De gemeente heeft een ambitieus doel: klimaatneutraal in 2050. Voor de gebouwde omgeving hebben we dat streven al in 2035. Daarom stimuleren we kopers van deze kavels om energieneutraal te bouwen. We bieden kopers advies en begeleiding van een externe deskundige bij de ontwikkeling van hun duurzame woning.

Hebt u interesse?

Begin september vindt u alle informatie over deze kavels en de verkoopprocedure op www.s-hertogenbosch.nl/bouwkavels. Nu al kunt u zich per mail aanmelden voor updates over de verkoop via dit e-mailformulier. U hoort het dan als eerste wanneer de kavels in de verkoop gaan. Vanaf dat moment hebt u 4 weken de tijd om u in te schrijven voor de loting.

Vragen?

We helpen u graag: mail via dit e-mailformulier. Voor 19 juli en na 11 augustus kunt u ook bellen naar Monique van Griensven, afdeling Wonen en Grondzaken: (06) 31 94 21 82.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/06/article/binnenkort-nieuwe-bouwkavels-in-de-lanen/