Ga naar de inhoud

Warmtemaatregelen Opera op de Parade

24 juni 2019
Foto van de parade met mensen en banners met op de achtergrond de St. Jan

Op dinsdagavond 25 juni vindt Opera op de Parade plaats vanaf 20.00 uur. Vaak komen bezoekers ’s middags al naar de Parade om een goede plek te bemachtigen. Door de warmte geeft de organisatie het plein pas om 18.00 uur vrij. Hiermee willen we voorkomen dat mensen er te lang in de zon zitten. We vragen bezoekers hier rekening mee te houden.

We vragen bezoekers van Opera op de Parade ook om géén parasols mee te nemen.

Verder zorgt de organisatie voor extra watertappunten, naast de tappunten die al op het plein staan. We adviseren bezoekers om zelf flesjes mee te nemen. Vanaf het podium zal ook regelmatig geadviseerd worden om te drinken.

De EHBO-post beschikt over een extra ruime bemensing. We adviseren de bezoekers om zelf ook maatregelen te nemen. Dat kan door koele kleding te dragen, zonnebrandcreme te gebruiken, een hoofddeksel te dragen en voorzichtig te zijn met het drinken van alcohol.

De organisatie blijft de weersverwachtingen goed in de gaten houden en blijft bezoekers zo goed mogelijk informeren en adviseren over te nemen maatregelen. Dat geldt ook voor het familieconcert op woensdagmiddag en de Opera Sing Along op donderdagavond.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/06/article/warmtemaatregelen-opera-op-de-parade/