Ga naar de inhoud

Woefcamp; honden slalommen om bomen

17 juni 2019
Mensen met hun hond in het park

Ook je hond wil weleens wat anders dan altijd hetzelfde blokje om. Daarom organiseerden we dit weekend een speciale woefcamp! 13 enthousiaste viervoeters slalomden om bomen heen, zochten snoepjes in de stammen en liepen over bankjes. Zo werd hun dagelijkse rondje een leuke uitdaging!

Tips en tricks

Suzanne Heukels en Jany Geldof van Hondenschool De Lijn ’s-Hertogenbosch verzorgden de woefcamp. Hondenbezitters konden kosteloos deelnemen. Suzanne legt uit: “honden krijgen oefeningen waarbij we de buitenruimte gebruiken én ze moeten nadenken. Baasjes krijgen van ons tips en tricks om de wandeling met hun hond uitdagender te maken.”

Onderdeel van “Shit uit de Maaspoort”

De woefcamp vond plaats in het van Zwietenpark en is onderdeel van de campagne “Shit uit de Maaspoort”. Een project waarbij we overlast door hondenpoep proberen te verminderen en kijken waar hondeneigenaren behoefte aan hebben. 

In ‘s-Hertogenbosch wonen 10.099 honden, waarvan 1.236 in de Maaspoort. Wil je meer weten over de hondenvoorzieningen in onze gemeente? Kijk op de infographic “Eropuit met je hond” (pdf).

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/06/article/woefcamp-honden-slalommen-om-bomen/