Ga naar de inhoud

Doe ook mee met World Cleanup Day

13 september 2019
Foto van een grijpstok die afval opraapt

Op zaterdag 21 september worden door het hele land World Cleanup Day acties georganiseerd. Samen met bedrijven, scholen, sportverenigingen, vrienden en familie gaan we die dag aan de slag om zwerfafval op te ruimen. Ook in ’s-Hertogenbosch zijn diverse initiatieven. Doe jij ook mee?

Doe ook mee!

Je kan op twee manieren meedoen:

  • Organiseer zelf een cleanup en zet hem op de kaart!
  • Sluit je aan bij een al aangemelde opruimactie

Op www.worldcleanupday.nl vind je de kaart van Nederland met een overzicht van alle opruimacties die tot nu toe zijn aangemeld. Klik op “Doe mee!” en meld je aan. Het zwerfvuil dat je ophaalt kun je thuis in de container doen, of tussen 09.30 en 13.00 uur afgeven bij gemeentewerf De Maashoeve, Belgeren 10.

Prikstok, vuilniszakken of veiligheidshesje nodig?

Wil je ook meedoen, maar heb je geen materiaal? Tussen 09.30 en 13.00 uur kun je prikstokken, vuilniszakken en veiligheidshesjes ophalen bij gemeenwerf De Maashoeve, Belgeren 10.

Meld je hiervoor aan, zodat we weten hoeveel materiaal we klaar moeten zetten. Ga naar www.worldcleanupday.nl en klik op de actie: ‘Samen voor schoon’. Je vindt onze actie op de kaart (Belgeren in ’s-Hertogenbosch). Wij ontvangen automatisch bericht van je aanmelding. 

Joep

Ook Joep (9) doet mee met de World Cleanup Day. Op onze social media kanalen plaatsten we zijn oproep om meer bewoners enthousiast te maken. Vorig jaar leerden we Joep kennen. Hij gaat regelmatig de straat op om zwerfafval te ruimen en ontving van ons zijn eigen afvalbak, zie video op Youtube.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mailtje via dit digitale e-mailformulier.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/09/article/doe-ook-mee-met-world-cleanup-day.html