Ga naar de inhoud

Lifeline 3FM Serious Request in 's-Hertogenbosch

20 september 2019
DJ's van 3FM Serious Request, Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen

Vanmorgen heeft NPO 3FM de insteek van 3FM Serious Request: The Lifeline en looproute 2019 bekend gemaakt. In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s te voet door Nederland, in estafettevorm. Op 20 december staat 's-Hertogenbosch op het programma.

De DJ's lopen één route van Goes naar Groningen, terwijl ze continue live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Hiermee halen ze - samen met de rest van Nederland - geld op voor een goed doel. Op kerstavond eindigt de route in Groningen, waar de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline bekend wordt gemaakt. 

20 december in 's-Hertogenbosch

Op vrijdag 20 december wandelen de 3 FM-dj’s door de gemeente ’s-Hertogenbosch. Zij zullen dan het Bosch’ Winterparadijs bezoeken. Wethouder Mike van der Geld is – na de ontvangst van Joris Kerstboom - enthousiast over de komst van het tweede grote landelijke event naar ‘s-Hertogenbosch. “Ook dit jaar zal het thema dankbaarheid een belangrijke rol spelen tijdens de bijna vier weken van ons Winterparadijs. 3FM Serious Request: The Lifeline sluit daar goed op aan en wij zijn blij dat wij hen ook een prachtig podium kunnen bieden op onze Parade.

Acties

Wethouder Mike van der Geld: “De route loopt vanuit westelijk ’s-Hertogenbosch door de binnenstad richting Rosmalen en Nuland. Dat zijn bijna 20 kilometers waarin we samen prachtige acties kunnen opzetten van de westelijke tot aan de oostelijke gemeentegrens. Op het podium van het Winterparadijs zal ruimte zijn om de verhalen van die acties te vertellen en de cheques aan te bieden aan de DJ’s. Laten we er met elkaar iets heel bijzonders van maken. Ze zijn van harte welkom!

The Lifeline

3FM Serious Request: The Lifeline zet zich dit jaar samen met het Rode Kruis in voor (jonge) slachtoffers van mensenhandel, een verborgen drama dat wereldwijd 25 miljoen mensen treft. Een kwart van de slachtoffers is minderjarig: jonge mensen lopen meer risico, net als mensen die op de vlucht zijn. (Jonge) mensen die worden uitgebuit zitten gevangen in een mensonwaardige situatie, met grote psychische en fysieke gevolgen.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/09/article/lifeline-3fm-serious-request-in-s-hertogenbosch.html