Ga naar de inhoud

Werkzaamheden en afsluiting Hekelbrug

19 september 2019
Foto van de Hekelbrug in Den Bosch

Op 16 september starten we met werkzaamheden aan de Hekelbrug. Uit onderzoek is gebleken dat de brug volgens de huidige normen niet meer geschikt is voor zwaar verkeer. We vervangen daarom delen van het betonnen dek en voeren onderhoudswerkzaamheden uit. De werkzaamheden duren tot medio december. De Hekelbrug sluiten in we deze periode af voor voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer.

Omleidingen

Het gemotoriseerd verkeer vanuit het Wilhelminaplein leiden we om met borden via de Oranje Nassaulaan en Aartshertogenlaan. Het gemotoriseerd verkeer vanuit het Provinciehuis leiden we met borden om via de Gestelseweg en de Aartshertogenlaan. Aanliggende panden blijven bereikbaar. Ga voor meer info over de omleidingen naar de website van Andes.

Buslijnen

Door de afsluiting rijden een aantal bussen van Arriva een aangepaste dienstregeling. Meer informatie hierover vindt u op de website van Arriva.

Parkeren

Door de afsluiting van de Hekelbrug zijn de parkeergarage St. Jan en Wolvenhoek minder goed bereikbaar. Wij raden u aan om te parkeren in een van de drie transferia.

  • Wolvenhoek; 
    U kunt de parkeergarage Wolvenhoek gewoon bereiken vanaf het Wilhelminaplein (Heetmanplein). Komt u vanuit het noorden? Volg dan Ring-West (Tilburg – Vught Centrum) om het Wilhelminaplein te bereiken. 

  • St. Jan;
    U kunt de parkeergarage St. Jan vanaf het Wilhelminaplein (Heetmanplein) bereiken via de Oranje Nassaulaan en Aartshertogenlaan. Komt u vanaf het Provinciehuis? Dan kunt u gewoon via de Pettelaarseweg parkeergarage St. Jan bereiken. 

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail via dit digitale formulier met als onderwerp ‘Hekelbrug’. Of bel ons via het telefoonnummer (073) 615 51 55.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/09/article/werkzaamheden-en-afsluiting-hekelbrug.html