Ga naar de inhoud

Maak ons wijzer!

7 oktober 2019
Logo maak ons wijzer

We willen graag weten hoe onze inwoners over verschillende onderwerpen denken. Daarom doen we onderzoek. Met de resultaten werken we aan een prettige, veilige en aantrekkelijke gemeente om in te wonen. Hoe meer de vragenlijst wordt ingevuld, hoe beter wij te weten komen wat inwoners belangrijk vinden. Vandaar onze oproep om de vragenlijst in te vullen: Maak ons wijzer!

Vragenlijst

Begin oktober heeft bijna de helft van de huishoudens een vragenlijst ontvangen. Die kan gaan over bezochte evenementen, het verkeer of hoe veilig je je voelt in je buurt. De adressen hebben we geselecteerd via een steekproef.

Heb je geen brief gehad, maar wil je toch meedoen? Dat kan! Je maakt dan ook kans op één van de 10 cadeaubonnen van €20. 

Start Vragenlijst 1: buurt en veiligheid

We stellen bijvoorbeeld vragen over hoe mensen in jouw buurt met elkaar omgaan en of je je veilig voelt in jouw buurt. En of je wel eens overlast hebt.

Start Vragenlijst 2: verkeer en groen

We stellen bijvoorbeeld vragen over de verkeersveiligheid in je buurt, de bereikbaarheid van je buurt en het onderhoud van het groen. En of je wel eens wateroverlast hebt als het hard regent.

Start Vragenlijst 3: prettig wonen

We stellen bijvoorbeeld vragen over hoe tevreden je bent over je contact met de gemeente en of je wel eens evenementen bezoekt. En of je ’s-Hertogenbosch een gastvrije stad vindt.

Je kan één of meerdere vragenlijsten invullen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over dit onderzoek op: www.s-hertogenbosch.nl/o&s. Hier vind je ook rapporten van eerdere onderzoeken. 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/10/article/maak-ons-wijzer.html