Ga naar de inhoud

Koninklijke onderscheiding voor vier Bossche brandweerlieden

18 november 2019
De vier brandweerlieden met hun onderscheiding

De heer W.J.M. (Willem) Arts (55 jaar), de heer W.H. (Wim) Janssen (56 jaar), de heer M.W.H.A. (Martin) Diks (45 jaar) en de heer R.J. (Robbert) de Reeper (40 jaar) uit ‘s-Hertogenbosch zijn alle vier bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Locoburgemeester Kâhya zal decorandi a.s. maandag 18 november tussen 20.00 uur en 21.00 uur de betreffende versierselen opspelden. De uitreikingen vinden plaats in de Oude Raadszaal van het Stadhuis, Markt 1 in ’s-Hertogenbosch.

Willem Arts is 31 jaar actief bij de vrijwillige brandweer. Voor Wim Janssen geldt dat hij zich 28 jaar actief bij de vrijwillige brandweer heeft ingezet. Martin Diks is al ook 25 jaar vrijwillig actief en Robbert de Reeper is dat al 21 jaar.

Allen hebben zich bij de brandweerpost ‘s-Hertogenbosch bij nacht en ontij ingezet om de medemens in nood te helpen. Zij hebben bijgedragen aan de openbare orde en veiligheid van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Bij decorandi is sprake van bijzondere verdiensten voor de samenleving.

Bij de uitreiking van de versierselen zijn media van harte welkom.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2019/11/article/koninklijke-onderscheiding-voor-vier-bossche-brandweerlieden.html