Extra maatregelen coronavirus voor komend weekend

17 april 2020
Matrixbord

Vanwege het mooie weer en de mogelijke drukte sluiten we uit voorzorg de parkeerplaatsen aan de Oosterplas en Pettelaarse Schans/Zuiderplas af voor autoverkeer. Dit vanaf morgen zaterdag 18 april, om 8.00 uur. Na het weekend kijken we of de parkeerplaatsen weer open kunnen.

Er worden matrixborden ingezet bij het Bossche broek, Pettelaarse Schans/Zuiderplas en Prins Hendrikpark. Daarnaast zijn er in verschillende natuurgebieden, parken, op dijken en andere ‘hotspots’ borden geplaatst om bezoekers/mensen te wijzen op de richtlijnen van het RIVM, met de boodschap dat we alleen ‘Samen het coronavirus onder controle krijgen’. 

De voetbalkooi (Johan Cruijff court) aan de Loekemanstraat is afgesloten. Dit omdat jongeren daar de richtlijnen van het RIVM niet naleven. Ook is het pontje bij het Bossche Broek buiten gebruik gesteld, omdat daar te veel gebruik van werd gemaakt.

Onze boodschap voor dit weekend en de komende mooie lentedagen is: Blijf zoveel mogelijk thuis en geniet van de zon in je tuin of op je balkon. Alleen samen krijgen we corona onder controle.