Aanleg rotonde Beverspijken

14 mei 2020
Obliekfoto rotonde Beverspijken/Haverlij

Maandag 25 mei start de gemeente ’s-Hertogenbosch met de aanleg van een rotonde op de kruising van De Haverlij en De Beverspijken. De werkzaamheden duren tot half juli 2020. 

Wat gaan we doen?

We leggen een rotonde aan op de kruising van De Haverlij en De Beverspijken. We doen dit om de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid van de bedrijfsterreinen te verbeteren. Deze week verwijderen we negen bomen. We hebben gekeken of de bomen te verplanten zijn. Door de leeftijd van de bomen is dit niet mogelijk. We planten daarom negen nieuwe bomen terug in het gebied. Voor het verwijderen van de bomen is een vergunning aangevraagd en afgegeven. Ook vergroenen we het gebied door tien extra bomen te planten. 

We leggen een tijdelijke weg aan voor het doorgaand verkeer. Zo zorgen we ervoor dat tijdens de werkzaamheden bedrijfsterrein De Vutter en de gebieden daar omheen bereikbaar blijven. De tijdelijke weg leggen we aan de westkant van het werkgebied aan.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden kan het doorgaand verkeer over De Haverlij in beide richtingen via de tijdelijke weg om het werkgebied heen rijden. De afslag naar De Beverspijken is tijdens het werk afgesloten. Het verkeer leiden we om via De Vutter en De Meerheuvel. Fietsers kunnen aan de kant van De Beverspijken passeren. 

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de Gemeente ’s-Hertogenbosch via het telefoonnummer (073) 615 51 55. Of stuur een e-mail via dit digitale e-mailformulier met als onderwerp ‘rotonde De Haverlij – De Beverspijken’.

Overzichtstekening

Zie de overzichtstekeningen bij 'Bestanden' hieronder.