Elkaar ontmoeten op de Bossche Zomer

26 juni 2020
Logo 'De Bossche Zomer'

Woensdag 1 juli gaat de Bossche Zomer van start! Op verschillende plekken in ’s-Hertogenbosch is er van alles te doen voor  inwoners, gratis en tegen betaling.  Een aanbod dat steeds anders is. Denk aan het volgen van een workshop, het beleven van een voorstelling of optreden, het bekijken van tentoonstelling of genieten van een drankje op een terras. Het proberen van diverse sporten, zoals een basketbalclinic of meedoen met een speurtocht behoort ook tot de mogelijkheden.

Met de bedoeling te ervaren, te beleven en elkaar in onze mooie gemeente te ontmoeten. Kleinschalig, want veiligheid staat voorop. Bekijk via www.debosschezomer.nl  het gehele programma waaraan je kunt deelnemen.

Sta jij straks op de Bossche Zomer?

De organisatie van de Bossche Zomer is al ver met de invulling van het programma. Maar er is zeker nog ruimte voor nieuwe initiatieven om mee te doen! De Bossche Zomer duurt tot en met 31 augustus.

Kom met ’n plan(netje)

Zit jij bijvoorbeeld in een toneelgroep, muziekband of –ensemble, bij een dansvereniging, een fotogroep, knutselclub,  natuurvereniging, boeken- of wandelclub? En wil je iets laten zien, iets vertellen of een workshop geven? Informeer dan eens  naar de mogelijkheden bij de Bossche Zomer! Want misschien kan jouw plan wel een podium krijgen. Bekijk www.debosschezomer.nl hoe jouw initiatief aan te melden.

Op verschillende plekken

Er komen activiteiten verspreid over de gemeente. Dat noemen we kwartieren. Dat zijn de Brabanthallen, Kop van ’t Zand, Binnenstad, Zuiderpark en Pettelaarse Schans. Mogelijk komt ook in Rosmalen een kwartier en zijn er activiteiten in Vinkel.

We willen samen zorgen voor een zonnige ontmoeting van bewoners, bedrijven en initiatieven uit ’s-Hertogenbosch. Samen zijn we Den Bosch. En samen kunnen we er een hele mooie zomer van maken!