Verhuizing corona testlocatie ‘s-Hertogenbosch

20 november 2020
Logo GGD

De huidige GGD corona testlocatie aan de Kruisstraat in Rosmalen (gemeente ’s-Hertogenbosch) verhuist naar de Brabanthallen. De nieuwe weersbestendige locatie is vanaf woensdag 25 november volledig operationeel.

Meer mensen sneller testen

Als GGD Hart voor Brabant hebben we de afgelopen weken hard gewerkt aan de uitbreiding van de testcapaciteit. Dat doen we door de bestaande testlocaties te verplaatsen naar grotere, winterbestendige locaties. Inmiddels zijn de nieuwe testlocaties in Cuijk en Uden operationeel.

Op woensdag 25 november nemen wij de nieuwe testlocatie in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch in gebruik. In de Brabanthallen kan aanmerkelijk meer op corona getest worden. In de hallen is plaats voor 8 teststraten (max 1600 testen per dag). Na ’s-Hertogenbosch volgt begin december 2020 ook een nieuwe indoor testlocatie in Tilburg. Hiermee hopen we nog meer mensen sneller te kunnen testen. Eventuele verdere uitbreiding is nog mogelijk door in de avonduren open te gaan. 

Afspraak binnen 24 uur

Door de openstelling van een extra testlocatie in Cuijk en de uitbreiding van de testcapaciteit in Uden en ‘s-Hertogenbosch, kun je op dit moment in al onze teststraten binnen 24 uur terecht, ook in het weekend.