Zet de Bossche Zomer vast in je agenda!

11 maart 2021
Foto van De Bossche Zomer

Het raadsvoorstel is aangenomen, dus zet De Bossche Zomer maar met een dikke stift in je agenda: 1 juli t/m 5 september! De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers.

Wethouder Mike van der Geld: We willen er samen weer een mooie en veilige De Bossche Zomer van maken. Daarbij verliezen we beproefde succesvolle nieuwe ideeën niet uit het oog, maar gaan we ook op zoek naar nieuwe creatieve mogelijkheden. Deze Bossche Zomer geeft ons ruimte en perspectief. Ruimte aan ondernemers om deze zomer ontmoeting mogelijk te maken. Wat een fantastisch vooruitzicht! Op een veilige manier, binnen de geldende RIVM-regels.”

Samen met allerlei andere partijen willen we een gevarieerd programma met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit neerzetten. Dit doen we door te spreiden door de hele gemeente en het ruimer opzetten van activiteiten. Door het organiseren van de Bossche Zomer van 2021 bieden wij ruimte voor zowel kleine als grote evenementen. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur.

Vanaf maandag 5 april openen we de inschrijving voor initiatieven via info@debosschezomer.nl of kijk voor meer informatie op de website van De Bossche Zomer en de terugblik op YouTube.