Samen maken we Kruiskamp veiliger

20 september 2021
Foto van een bijeenkomst over veiligheid in Kruiskamp

Heb je een plan om  Kruiskamp veiliger te maken? Laat het ons weten!

Bijna 1 op de 10 inwoners van Kruiskamp vulden onze vragenlijst in over veiligheid in hun buurt. Wat blijkt? Ze geven gemiddeld een 7 als rapportcijfer voor prettig wonen. Ze willen graag oplossingen voor problemen zoals jongeren op straat en zwerfvuil.

Sommige inwoners hebben zelf een plan over hoe Kruiskamp veiliger en leefbaarder kan worden. Er zijn bijvoorbeeld mensen die hun brandgang wilden afsluiten, om zo inbraken te voorkomen. Een ander idee van buurtbewoners heeft geleid tot de inzet van Marokkaanse buurtvaders, die toezicht houden in de buurt. Heb je ook een idee? Wijkmanager Ton van Helvoort denkt graag met je mee over hoe je je plan mogelijk kan maken. Of brengt je in contact met 
andere mensen om samen aan de slag te gaan met iemands idee.

Hoe kan je meedoen?

Op dinsdag 5 oktober (18:30 – 20:00 uur) op de parkeerplaats van BBS Kruiskamp (bij kindcentrum Westerbreedte) en zaterdag 30 oktober (9:30 – 11:30 uur) in het Beatrixpark. Met kraampjes van o.a. de politie, de brandweer en de gemeente. Kom langs om een praatje met ons te maken. Lukt het je niet om te komen? Stuur dan een mail via het digitale contactformulier.