Koo-wijkplein De Kiek wordt verbouwd

29 december 2021
Tekening van een gebouw en een vrouw met tekst 'Wijkplein De Kiek wordt verbouwd'

Vanaf maandag 10 januari wordt Koo-wijkplein De Kiek verbouwd. Het wijkplein is te vinden aan de Dageraadsweg in Oost. Tijdens de verbouwing is De Kiek tijdelijk gesloten. Inwoners kunnen voor informatie en advies terecht bij het Koo-wijkplein in de binnenstad (Bethaniestraat 2). Vanaf half maart is De Kiek weer open.

De Kiek is een van de negen wijkpleinen van Koo. Het is een belangrijke voorziening voor inwoners in Oost. Zij kunnen hier terecht met vragen die bijvoorbeeld gaan over zorg, inkomen of wonen. Na de verbouwing is De Kiek brandveiliger en beter toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Ga naar de website van Koo voor de actuele openingstijden van het wijkplein in de binnenstad en de andere wijkpleinen op.

Over Koo

Inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch kunnen terecht bij Koo met vragen over onder andere zorg regelen, werken, jeugdhulp en vervoer. Medewerkers van Koo helpen hen met informatie en advies. Als het nodig is, verwijzen ze door naar de gemeente, het buurtteam of een andere organisatie die ondersteuning kan bieden. Inwoners kunnen Koo bereiken op een manier die zij zelf prettig vinden: bellen, mailen of langsgaan bij een van de wijkpleinen. De wijkpleinen bevinden zich verspreid door de stad.