De Bossche Zomer 2022

11 mei 2022
Foto van de Brede/Smalle Haven tijdens de Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 4 september vindt De Bossche Zomer 2022 plaats. Stond De Bossche Zomer van 2020 en 2021 nog in het teken van ruimte geven om elkaar veilig te ontmoeten en eindelijk weer te ondernemen. Deze zomer pakken we door en bieden we Bossche inwoners, organisaties en instellingen de mogelijkheid om bijzondere en verbindende initiatieven te presenteren op verrassende locaties, zogeheten hotspots. Initiatieven die ontmoetingen tot stand brengen, die ‘s-Hertogenbosch neerzetten als Cultuurstad van het Zuiden en die gezamenlijk een grote diversiteit aan doelgroepen aanspreken. Want samen willen we Den Bosch nóg mooier maken tijdens de zomer.

Heb je een idee?

We vinden het geweldig als jij een initiatief indient! Op de website van de Bossche Zomer vind je het inschrijfformulier en de beoordelingscriteria. In tegenstelling tot de eerdere edities zijn er vooraf al enkele (hotspot)locaties aangewezen. Misschien past jouw idee wel op één van deze locaties.

Hotspots

Hotspots vind je in het Burgemeester van Zwietenpark, op de westzijde Citadel, het EKP-Terrein, de Binnenstad, het Paleiskwartier, het Prins Hendrikpark, de groenstrook De Muntel/De Vliert, op de Tramkade, in het Zuiderpark, bij de Oosterplas en in de De Groote Wielen, Vinkel en Nuland.