Start aanmelding voor organisatie evenementen 2023

6 september 2022
Silo's met beschildering met een vol terras en een hangmat op de voorgrond

Organisatoren kunnen zich weer aanmelden voor de organisatie van een evenement. Dat kan tot en met 30 september en is bedoeld voor evenementen in 2023.

Wethouder Roy Geers: “Onze stad en ook de dorpen staan bekend om de vele aantrekkelijke en boeiende evenementen die er jaarlijks plaatsvinden. Van de cultuurstad van het Zuiden mag je dat ook verwachten. Ook voor volgend jaar nodigen we organisatoren uit zich aan te melden.”

Gezien het grote aantal evenementen in onze gemeente is een goede spreiding en variatie heel belangrijk. Daarom stellen we ieder jaar een evenementenkalender op. Ook geeft het organisatoren vroegtijdig duidelijkheid of een datum en locatie beschikbaar zijn.

Evenementenkalender

’s-Hertogenbosch is een populaire gemeente voor evenementen. Daardoor kan het zijn dat er meer aanmeldingen voor een datum of locatie zijn. In dat geval kijken we naar een aantal kwaliteitscriteria om te bepalen wie er aanspraak maakt op een plek op de evenementenkalender.

Plaatsing op de evenementenkalender is overigens geen garantie dat het evenement ook door kan gaan. Hiermee wordt alleen een locatie gereserveerd op datum en tijd. De vergunningsaanvraag moet dan nog doorlopen worden.

Aanmelden

Aanmelden voor de evenementenkalender van 2023 kan tot en met 30 september 2022 via de pagina Evenementenvergunning of melding.