Je huis verduurzaamd? Geef je op voor de Duurzame Huizenroute!

11 oktober 2022
Man, vrouw en kinderen staan op straat voor een woonhuis met een houten huis in hun hand

Veel mensen willen energie en gas besparen in hun huis, maar waar begin je? Heb je al duurzame stappen gezet zoals het dak laten isoleren, HR++ glas in de ramen laten zetten of een warmtepomp laten installeren? Dan kan je nu ook andere helpen!

De Nationale Duurzame Huizen Route

Want ook dit jaar organiseren we in 's-Hertogenbosch de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze route delen enthousiaste huiseigenaren in heel Nederland hun ervaring over het verduurzamen van hun huis en het wonen in een huis dat bijvoorbeeld van het gas af is of volledig verduurzaamd is.

Voor mensen die hun eerste stap nemen met het verduurzamen van hun huis is het enorm leerzaam om een huis te bezoeken dat al duurzame maatregelen heeft. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zien hoe een warmtepomp werkt of hoe je het isoleren van je dak aanpakt. Doe je mee aan de Duurzame Huizen Route? Op zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november komen er dan andere bewoners van 's-Hertogenbosch langs om te kijken hoe jij de verduurzaming van jouw huis hebt aangepakt.

Meld uw huis aan

Heb je tips over het duurzamer maken van je huis? Meld jouw huis dan aan en deel jouw verhaal! Of je nu grotere of kleinere maatregelen hebt genomen: alle ervaringen zijn welkom! Aanmelden kan via de website van Nationale Duurzame Huizen Route.