Ga naar de inhoud

Stad in cijfers

Er zijn veel statistische gegevens over 's-Hertogenbosch. In de folder Kerncijfers 2019 (pdf) vindt u de belangrijkste gegevens van 's-Hertogenbosch.

Rapporten

Op de pagina Rapportagemodule vraagt u gegevens van 's-Hertogenbosch over verschillende onderwerpen en thema's op. De rapportages gaan terug tot 2005. 

Wijken en buurten

Iedere twee jaar maakt de gemeente de Wijk- en buurtmonitor. Deze monitor geeft inzicht in de actuele situatie en de ontwikkeling in de wijken en buurten in de gemeente 's-Hertogenbosch. Wilt u uw eigen wijk- en buurtkaarten of tabellen maken? Met behulp van het Buurtinformatie Systeem kunt u zelf gegevens samenstellen. 

Digipanel

De gemeente 's-Hertogenbosch heeft een digipanel. Het digipanel bestaat uit ruim 8000 inwoners die via hun e-mailadres regelmatig een korte elektronische vragenlijst ontvangen, over uiteenlopende onderwerpen. De rapportages vindt u in de rapportagemodule.

Vragen?

De afdeling Onderzoek en Statistiek (O&S) is binnen de gemeente een belangrijke bron van feiten en cijfers. Hebt u vragen over onderzoeken, statistische gegevens of het digipanel? De veelgestelde vragen (pdf) en antwoorden hebben we voor u op een rij gezet. Hebt u een andere vraag? Stuur een e-mail naar onderzoek-statistiek@s-hertogenbosch.nl