College van Burgemeester en Wethouders

Het college van burgemeester en wethouders vormt het dagelijks bestuur van de gemeente. 

VVD, D66, GroenLinks, CDA en Rosmalens Belang zitten in het college van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het college vergadert op dinsdag. De gemeentesecretaris ondersteunt het college. Het Bestuursakkoord vormt de basis voor het college van burgemeester en wethouders.

Samenstelling

Mikkers, JackMikkers, JackBurgemeester
Hoskam, JanHoskam, JanWethouder (VVD)
van der Geld, Mikevan der Geld, MikeWethouder (D66)
Kâhya, UfukKâhya, UfukWethouder (GroenLinks)
van Olden, Huibvan Olden, HuibWethouder (CDA)
Geers, RoyGeers, RoyWethouder (Rosmalens Belang)
van der Ploeg, Berendvan der Ploeg, BerendGemeentesecretaris

Spreekuur

Wilt u een wethouder persoonlijk spreken? Soms is dat mogelijk. Neem hiervoor contact op met het bureau Ondersteuning College via (073) 615 51 55. Het bureau bekijkt eerst wat de reden is voor een gesprek. De meeste vragen, wensen en ideeën kunnen namelijk door een ambtenaar worden behandeld. Vervolgens bespreekt het bureau uw verzoek met de wethouder. Daarna nemen we contact met u op.

Het spreekuur vindt plaats in het Stadhuis aan de Markt.

Besluitenlijsten

De besluitenlijsten van het college, de collegebesluiten, vindt u in het Bestuurlijk Informatie Systeem (BIS)

Publiek optreden

Wilt u een lid van het college uitnodigen voor een zogenaamd 'publiek optreden'? Bijvoorbeeld voor een huldiging, jubileum of opening? Wanneer het onderwerp zich daarvoor leent en de bestuurlijke agenda dit toelaat, komt het college u hierin graag tegemoet. Om uw verzoek te kunnen beoordelen en - als de burgemeester of wethouder komt - voor te bereiden, hebben we natuurlijk informatie van u nodig. Als u onderstaand formulier invult, wordt u binnen enkele weken over de uitkomst geïnformeerd.

Publiek optreden college B&W aanvragen

Toegankelijkheid onderstaande PDF-bestanden

Mocht u de informatie uit de onderstaande PDF-bestanden niet goed kunnen lezen dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Juridische Zaken via telefoonnummer (073) 615 51 55. U kunt via dit nummer ook een Whatsapp bericht sturen. We kijken dan samen hoe we u verder kunnen helpen.