Openbaar vervoer

De gemeente ’s-Hertogenbosch is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Behalve het centraal station heeft de gemeente ook stations in ’s-Hertogenbosch-Oost en Rosmalen. Daarnaast rijden er bussen van en naar alle delen van de gemeente. 

Bussen

In ’s-Hertogenbosch rijden stad- en streekbussen van Arriva en Veolia. Lijn 160 (Uden – ’s-Hertogenbosch) is aangesloten bij HOV Noordoost-Brabant: met Hoogwaardig Openbaar Vervoer is de reiziger sneller en meer comfortabel op zijn bestemming.

Buurtbussen rijden onder andere tussen Liempde en ’s-Hertogenbosch (lijn 203) en tussen Vught en ’s-Hertogenbosch (lijn 213). Ook rijden er verschillende pendelbussen van en naar transferia in de gemeente. Meer informatie daarover vindt u op de website van Visit Den Bosch.

Regiotaxi

De Regiotaxi is een aanvulling op het openbaar vervoer. Iedereen kan er gebruik van maken. U wordt gehaald en gebracht waar en wanneer u wilt, van deur tot deur, binnen de regio. Alle informatie over de Regiotaxi vindt u op de pagina Regiotaxi en op de website van Regiotaxi 's-Hertogenbosch