Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn bijvoorbeeld bestemmingsplannen, vergunningen, verkeersbesluiten, verordeningen en beleidsregels.

Omgevingsalert app

Wij bieden, naast de e-mailservice van de overheid (zie onder), als extra service de OmgevingsAlert app aan. U blijft via deze app eenvoudig op de hoogte van de plannen in uw buurt.

De app toont actuele informatie over plannen in uw buurt. Het gaat bijvoorbeeld om bestemmingsplannen, vergunningen, verkeersbesluiten, verordeningen en beleidsregels. U kunt dit eenvoudig zien op een duidelijk kaartje, een overzichtelijke lijst of met handige push-berichten. U kiest zelf wat u wil.

Ga daarom naar de appstore en download de Omgevingsalert app van de gemeente ’s-Hertogenbosch:

Bekendmakingen digitaal

Op de landelijke website Overheid.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. U kunt eenvoudig sorteren op postcode of onderwerp.

E-mailservice

U kunt berichten over uw buurt ook via e-mail ontvangen. Aanmelden voor de e-mailservice kan via overuwbuurt.overheid.nl. U krijgt dan automatisch berichten over ruimtelijke plannen, verordeningen en vergunningen in uw buurt. Deze korte handleiding (pdf) kunt u gebruiken bij uw aanmelding.

Hebt u geen computer?

We helpen u bij het digitaal opzoeken van de informatie in de Burgerplaza op het Stadskantoor. U kunt ook terecht bij een wijkplein of bibliotheek. Hebt u geen mailadres? Vraag een bekende om zich met uw postcode aan te melden voor de e-mailservice.

Archief

De bekendmakingen stonden tot en met 3 april 2016 iedere week in het huis-aan-huisblad De Bossche Omroep. U vindt deze bekendmakingen op de website van de Bossche Omroep.

Bezwaar maken?

Wilt u naar aanleiding van een bekendmaking bezwaar maken? Lees op deze pagina hoe u dat kunt doen.